Skraplotter på nätet är kul

Skrap, skrap, skrap…spänningen är olidlig! Vi vet nog alla hur spännande det kan vara med skraplotter. Man håller nästan andan under hela skrapet och hoppas på att nu, det är nu det händer, nu blir jag miljonär! Du vet väl om att nu behöver du inte ens gå till affären för att kunna skrapa lotter, nu kan du skrapa direkt på nätet och du kan lösa in din vinst på en gång. Du behöver aldrig mer glömma bort en skraplott i din plånbok som du har tänkt byta in mot en ny lott, på nätet byter du in lotten på en gång.

Så får du gratis skraplotter

En stor fördel med att välja att spela på skraplotter på nätet är att många sajter erbjuder dig flera gratislotter vid registrering, helt utan insättningskrav, alternativt så ger sajten dig bonus vid insättning så att du får fler lotter än vad du egentligen har betalat för. Många sajter erbjuder till och med en kombination, t.ex. 3 gratislotter vid registrering och vid din första insättning så dubblar sajten dina pengar. Det finns många webbsidor som har specialiserat sig på att samla information om var du kan hitta de bästa gratisskrapen.

Hur fungerar skraplotter på nätet

Eftersom det inte är Svenska Spel som har monopol på olika hasardspel på nätet, så som de har i affärerna, så finns det mängder med olika skraplotter att välja på och det gör att skrapandet på nätet blir snäppet roligare. Men även om det är roligare att skrapa lotter på nätet, och valmöjligheterna är större, så är det inte svårare än vad det är att skrapa traditionella lotter. Det kanske till och med är enklare och du risker aldrig att missa en vinst genom att du inte förstår hur spelet fungerar, eftersom sajten alltid berättar för dig om du har vunnit eller inte. Du väljer vilken sajt du vill spela på, många onlinecasinos erbjuder skraplotter, men det finns också sajter som är specialiserade på just skraplotter och enklare hasardspel. Sen är det bara att registrera dig och eventuellt sätta in pengar på spelkontot och börja skrapa. Vinsterna kommer att hamna på ditt spelkonto och du kan sedan flytta över pengarna till ditt vanliga bankkonto. En del sajter erbjuder demoskrap. Då kan du testa ett visst spel och en viss spelsajt utan att behöva registrera dig eller sätta in pengar. På det sättet får du möjlighet att se om du gillar sajten och om du tycker den känns pålitlig eller ej.

Skraplotter med Jackpot

En annan fördel med skraplotter på nätet som ökar spänningen och underhållningsnivån är att det finns sajter som har skraplotter med en progressiv jackpot! Ju fler personer som spelar desto mer stiger summan för jackpoten och eftersom det ofta är många som spelar samma spel samtidigt online så kan jackpoten snabbt växa till sig och bli väldigt stor.

Skrapa direkt i mobilen 

Precis som du kan skrapa lotter från din dator kan du skrapa direkt i din mobil eller på din surfplatta. På många sajter kan du till och med skrapa med fingret direkt på din touchskärm, precis som om det är en traditionell lott du skrapar, men med alla fördelar som onlineskrap erbjuder. Med din mobil eller surfplatta så surfar du helt enkelt in till din favoritsajt för onlinespel och där kommer du automatiskt bli omdirigerad till mobilsajten för spelföretaget. Där loggar du in och sedan är det bara att köpa lotter och sätta igång att skrapa direkt på skärmen. Ibland så har spelsajten till och med lagt till det klassiska skrapljudet.